Hundeskolen med 100% fornøydgaranti

En god start for hund og eier

Fokus på kvalitet

For at du skal få mest mulig ut av et kurs hos oss er vi opptatt av å både kontinuerlig utvikle våre treningsmetoder samt å tilpasse treningen til nettopp din hund!

De beste fasilitetene

Alle våre treningsområder er private og inngjerdet. Når det er kaldt og surt trener vi inne i vår oppvarmede treningshall, med sitteplasser, kaffe, te og kakao til alle.

Garantert fornøyd

Lydig er så sikre på kvaliteten på våre kurs at om du ikke er fornøyd får du pengene tilbake!

Hva får du på et kurs hos Lydig hundeskole?

At dere skal ha det hyggelig på kurs hos oss er viktig, derfor får dere gratis kaffe, te og kakao på alle kurs. På valpekurs får dere også en valpepakke fra Royal Canin uten ekstra kostnad. Du og din hund vil også få kontinuerlig veiledning og individuell hjelp av våre erfarne instruktører. Vi har private treningsområder med sitteplasser og mulighet for utendørs og innendørs trening. For oss er resultatet viktig, og at du og din hund er fornøyde med kurset og undervisningen. Derfor tilbyr vi 100% fornøyd garanti på alle våre kurs.

Hva lærer du på et kurs hos Lydig hundeskole?

Grensesetting, oppdragelse og trening av din hund er noe av det du vil lære på kurs hos oss. Vi har stort fokus på at dere skal lykkes, så du og din hund kan få et godt liv sammen.

 • Sosialisering med andre hunder og mennesker
 • Hvordan bli en god hundeeier
 • Kontakt mellom hund og fører
 • Innlæring av "Nei"
 • Gå pent i bånd
 • Lineføring/Gå på plass
 • Dekk og bli liggende
 • Sitt og bli sittende
 • Innkalling fra sitt
 • Grensesetting
 • Trening av individuelt tilpassede øvelser

 

Hundeskole

Kursoversikt på vår 2017

Antall ganger:  9
Pris:  1900,-

Oppstart 2017:
26-29 Juni klokken 18-20 (sommerkurs intensiv)

10-13 Juli klokken 18-20 (sommerkurs intensiv)

24-27 Juli klokken 18-20 (sommerkurs intensiv)

7-10 August klokken 18-20 (sommerkurs intensiv)

22.August

19.September

24.Oktober

21.November

Meld deg på et våre kurs nå!

Vi gleder oss til å se deg på kurs!

Hvorfor velge vår hundeskole?

Vår hundeskole har to avdelinger. Hundesenteret på Jareteigen, mellom Tønsberg og Horten. Og en avdeling på området til Krizoo dyresenter mellom Sem og Stokke. Begge områdene er selvfølgelig inngjerdet, for å skape et trygt sted for deg og din firbente.

Til sammen har vi 5000 kvadratmeter privat hundeskole og treningsbane og egen treningshall! Det finnes toalett på stedet.

På vår hundeskole har vi et motto: Alle skal bli sett, hørt og tatt godt vare på. På våre kurs får alle individuell oppfølging og anledning til å stille spørsmål, både før, under og etter kurs.

Alle instruktørerene på vår hundeskole holder meget høy kvalitet og kan vise til resultater med sin egen hund. Slik at du vil være helt sikker på å få den beste hjelpen med din hund. Vi er så sikre på vår hundeskole at vi gir 100% fornøyd garanti!

Vi hos Lydig hundeskole tilstreber hele tiden å utvide vår kunnskap, vi reiser ofte på kurs/seminarer i inn og utland slik at nettopp du skal få den beste mulige hjelpen.

Vi har sitteplasser til tilskuere og til deg. Når vi tar en pauser på hundeskolen blir det servert varm drikke til alle (ta gjerne med en kopp). Vi serverer kaffe, te og kakao på alle våre kurs å dette er selvfølgelig gratis.

Har du spørmål om kurs eller hundeskolen, ring oss på 950 62 400

Meld deg på kurs i dag!

Hva sier kundene våre?

Johnny André

Har gått på flere kurs på lydig.no og føler både jeg og hund er blitt godt tatt vare på. Du er velkommen uansett om du har stor eller liten hund. Kim er veldig flink til å følge opp alle og gir gode og konstruktive tilbakemeldinger som jeg har hatt kjempe god nytte av. Miljøet på kursene er også upåklagelig. Vil på det sterkeste anbefale Lydig.no til alle.

Mari Rød

Jeg kan takke Lydig.no, for at jeg har en så snill og lydig hund som jeg har. Personlig har jeg fått mange tips og gode svar etter at jeg fikk min første hund. På de kursene vi har vært på foreløpig har jeg fått servert gode læringsmetoder, personlige tilbakemeldinger og oppfølging jeg ikke kunne klart meg uten. Jeg kommer til å dra til Lydig.no i årene, og hundene, som kommer. Vil derfor sterkt anbefale andre hundeeiere om å gjøre det samme!