Tilbakemeldinger fra kursdeltakere

Er du fortsatt ikke overbevist? Klikk på navnene nedenfor for å se hva tidligere kursdeltakere sier om oss.

 

Jeg har vært på flere hundekurs hos Lydig, og er super fornøyd. Det er alltid god stemning, uansett vær! Kim har lang erfaring innen hundetrening og er flink til å hjelpe hver enkelt med sine utfordringer. Han er super på gi veiledning og tilbakemeldinger!

Vi har gått to kurs med Kim og lydig.no, noe som har vært til stor glede og nytte for Elli og oss. Deltakelse på valpekurs gjorde at vi raskt fikk fokus på noen grunnleggende øvelser, som var lett å følge opp på egenhånd i hverdagen. Kim stilte sin kunnskap og erfaring til disposisjon, så vi fikk også tips og svar på spørsmål, som angikk Elli spesielt. Jeg kan anbefale lydig.no på det varmeste!

Angrep er det beste forsvar !

I mitt tilfelle var dette hva min hund utagerte med.
Etter mye slit på egenhånd, kom jeg i kontakt med Kim og Lydig.
Med mye jobb, svette, frustrasjon fra både hund og meg selv, vil jeg si vi har kommet langt. Fra å ikke kunne stå ved siden av andre hunder, til å ha fult fokus på trening mens andre hunder «herjer» rundt på alle kanter.
Kim er flink til å fokusere på mye på hver enkelt sitt problem og arbeider både med Eier og hund, og får deg til å forstå på en enkel måte hvordan man burde jobbe med sin hund for å få et flott samarbeid.
Stor takk til Lydig, jeg har nå en hund som kan være en sosial og lykkelig hund!

Vi anbefaler mer enn gjerne Lydig.no og Kim for nye og også mer erfarne hundeeiere. Jeg setter pris på en instruktør som med humor og ærlighet klarer å engasjere hundeførere så de får muligheten til å få det beste ut av hunden sin. Det som er så bra på kursene til Lydig.no er at alle får den hjelpen de trenger, selv de som ikke skriker høyest. Alle ekvipasjene er like viktige. Kim klarer på en flott måte å formidle trening i teori og praksis på en sånn måte at man oppdager at det kan være veldig gøy å trene hund

Jeg kan anbefale Lydig.no på det varmeste. Er akkurat ferdig med et grunnkurs med min lille chihuahua hann og er super fornøyd. Det som er fint her er at det er små grupper så instruktøren har god tid til hvert enkelt spørsmål eller utfordringer man har med sin hund. Mellom øktene disket instruktøren opp med kaffe, kakao og te sammen med gode samtaler med alle på gruppa, mens hundene fikk en pause i bilen. Jeg har fått mange gode tips, råd og ikke minst en hund som ønsker å «jobbe» med meg 🙂
Meld dere på, det er absolutt verdt det 😉

Hilsen Jannicke og Diesel

Lydig.no med Kim Aino nordbotten anbefales på sterkeste! Om du er en hundevant person eller en førstegangseier som meg, blir du veiledet på en måte som passer deg og ditt hundehold (om det er hverdagshund eller konkurransehund du vil ha spiller ingen rolle).  Jeg har Vært igjennom valpekurs, grunnkurs å har blitt så motivert og fått ekstremt god oppfølging, at det ble naturlig å fortsette med konkurransekurs! Ikke bare lærer man samhandling mellom hund og eier, men kursdagene blir et naturlig midtpunkt i en travel hverdag der det samles en god gjeng med samme interesser.

Kristoffer Fredriksen og Lucas 2.5 år gammel boxer 🙂

Har vært på grunnkurs 4 kvelder nå . Både jeg og  Molly (hunden) min har stor nytte av kurset . Instruktøren er veldig flink til og forklare og vise slik at alle forstår . Han ser hver enkelt og kommer med nyttige råd og innspill. Vi merker stor forskjell bare på de 4 gangene vi har vært der.Alle med hund burde ta et slik kurs! Annbefales virkelig.

Lydig.no har ikke bare vært mitt faste kurs sted, men også min faste kompetansepartner. Hva mener jeg med det? Jo i løpet av de siste 6 årene har jeg vært på utallige kurs hos Lydig.no alt fra valpekurs til lydighet, med to forskjellige hunder.

Men samtidig dukker det opp mange spørsmål, problemer og utfordringer med hund, og hundehold som jeg har hatt mulighet til å diskutere med dem. Samt få råd og tips om hva man skal trene på.

Jeg har opplevd en hundeier mareritt, nemlig å måtte avlive en syk hund, da var det godt å kunne diskuterer dette med personer som har utallige år med erfaringer og kunnskap for å kunne føle seg sikker på at det var den riktige avgjørelsen. Samtidig når jeg var klar for å få ny hund tok jeg kontakt med Lydig og da Kim, og diskuterte hvilken rase jeg kunne tenke meg osv.

Så jeg kan varmt anbefale Lydig.no for alle hundeeiere. Dette er seriøs aktør som har fokus på at du og din hund skal samarbeide best mulig. Antall deltakere på kursene er alltid tilpasset slik at alle får personlig oppfølging og trening.

Mvh Arild Thorvaldsen

Vi valgte lydig.no fordi alle venner og bekjente skrøt veldig av Kim Aino og det viste seg å være helt korrekt! Vi hadde vår valp, Tassen, på valpekurs hos Kim og allerede på teoritimen fikk vi utrolig mange tips, siden vi ikke hadde hatt hund før. Kim utstråler dyktighet lang vei og svarer utfyllende på alt vi spør om, bl.a. hvorfor Tassen alltid var mest ivrig etter å bite i buksebenet til vår yngste datter. Dette problemet var så å si borte i løpet av en uke. Som hundeeier har vi lært veldig mye om hvordan vi skal få et godt hundehold i mange år fremover og Tassen har lært både vanlige kommandoer og artige triks. PS: Treningen foregår inne i telt, helt avskjermet fra evt. dårlig vær.

Med vennlig hilsen Tore Henden

Jeg kan takke Lydig.no, for at jeg har en så snill og lydig hund som jeg har. Personlig har jeg fått mange tips og gode svar etter at jeg fikk min første hund. På de kursene vi har vært på foreløpig har jeg fått servert gode læringsmetoder, personlige tilbakemeldinger og oppfølging jeg ikke kunne klart meg uten. Jeg kommer til å dra til Lydig.no i årene, og hundene, som kommer. Vil derfor sterkt anbefale andre hundeeiere om å gjøre det samme!

På kurset til Lydig.no har jeg hatt to hunder av vidt forskjellig karakter. En Mastiff med masse egenrådighet og en schæfer med masse arbeidslyst og energi. Kim har gitt meg som hundeeier nøkkelen og det verktøyet jeg behøvde til et godt samarbeid med hundene mine. På kurset jobbes det mye med å opprette kontakt mellom hund og eier slik at hundens fokus er på deg og ikke alt annet. Innlæring av hverdagslydighet har gått som en lek med de rette teknikker samt mer spesialisert trening som f.eks rallylydighet.

Kim er flink til å se hunderasen og hva den i utgangspunktet er avlet frem til av arbeid og finne rett stimulering for nettopp din hund. Hundeeier vurderes på stemmebruk, kroppsspråk og hva vi signaliserer til gir hunden. Jeg har fått veiledning i å bli en klar leder som hundene trives sammen med, jobbe på lag med og respekterer. Kim gir også mye oppmerksomhet på hva hundene signaliserer til eieren eller andre hunder på kurset. Gjennom Kim sin erfaring med hund blir disse signalene blir tolket og videreformidlet slik av forståelsen øker hos en ellers fersk hundeeier. Kim er direkte og ærlig med både hund og eier. Lydig.no gir en super anledning til sosialisering av hunden samt eier og kan absolutt anbefales

Hei Lydig!

Nå ser vi frem til mer trening med dere og vil gjerne takke for tidligere kurs og samlinger! Det er særlig en ting jeg gjerne vil takke deg Kim og dine instruktører for, og det er at dere ser på hunder som individer og ikke bare rase eller en ekvipasje som skal gjennom kurset. Dere hjelper oss, både fører og hund, med de særegenheter vi har.
Dette har ikke bare jeg slitt med hos andre hundeskoler / klubber, men mange andre og. Med Rhodesian Ridgebacker, som jeg alltid har hatt, har jeg følt meg stigmatisert, instruktøren har sett på hunden min som ”vrang” fra første kurskveld, men aldri hos deg! Og det vises på hundene mine!

Her om dagen ble hunden min og meg stanset av et par som bor nedi gata og de spurte om vi kunne trene litt med dem da hunden dems utagerte mot store hunder. Da jeg anbefalte dere, var svaret at jo da, de hadde private timer med deg Kim og var kjempefornøyde! Det var du som hadde anbefalt dem å spørre om dette!
Tusen tusen takk for at du viste tillit til en ekvipasje bestående av en masete kjerring og en såkalt ”vrang” Ridgeback!

Vi gleder oss til Rally Lydighet!!!
Hils hun Mor som alltid har med god kaffe på treningen!

Har gått flere hundekurs hos Kim, og er veldig fornøyd! Treningen er lærerik, effektiv og åpen for lærerik diskusjon og mange spørsmål blir besvart. Kim evner å se hver enkelt elev, og klarer å tilpasse treningen og arbeidsoppgaver godt til den enkelte:) Veldig fornøyd 🙂

Lydig.no med Kim i spissen, har jeg mye og takke for. Alltid behjelpelig med de fleste spørsmål jeg har hatt oppigjennom de siste årene. Hjulpet gjennom en rekke utfordringer jeg har måttet ha med hunden min, og det har ikke vært få. Pluss han er flink til å se deg som mennesk i samspill med din hund. Er ikke bare hunden som er på trening der i gården 😉 og i pausen venter kaffe. Jeg kan på det sterkeste anbefale kursene til lydig.no og jeg har vært på en del av dem nå 🙂

Har vært på grunkurset til Lydig.. Var bra selv om været til tider var ufyselig så gledet vi oss til dette kurset

Jeg kan på det varmeste anbefale kursene til Lydig.no. Nå har vi gått der på valpekurs, agilitykurs, bronsemerkekurs, drop in kurs og har meldt oss på konkurranselydighetskurs.

Jeg føler at de går for kvalitet fremfor kvantitet på kursene sine, noe som gjør Instruktørene i stand til å SE hver enkelt ekvipasje på en helt unik måte! For meg som har to personlighetsmessig vidt forskjellige hunder, er det verdifullt at instruksjonene vi får under kurs er tilpasset meg og akkurat den hunden jeg har med meg.

Når hver enkelt kurskveld er slutt, har vi hatt en svært nyttig gjennomgang av hver enkelts prestasjoner; hva som er bra, og hva vi trenger å jobbe med til neste gang. For meg har disse gjennomgangene vært viktige, da vi har noe å jobbe med mot neste kurskveld.

Tonen på kursene er alltid veldig hyggelig, med rom for latter i tillegg til de rent faglige instruksjonene.

Jeg har også fått masse nyttige tips å ta med meg hjem i det daglige hundeholdet, noe som har gjort mye godt for samspillet mellom meg og mine hunder.

Hver eneste gang jeg har gått fra en kurskveld hos Lydig.no, har jeg, med hånden på hjertet, gledet meg til neste gang. Bedre anbefaling enn det, kan jeg ikke få gitt, sånn rent bortsett fra at hundene mine blir svært så fornøyde hver gang de hopper ut av bilen på kursplassen og ser hvor vi er, de stortrives de også.

Har gått på flere kurs på lydig.no og føler både jeg og hund er blitt godt tatt vare på. Du er velkommen uansett om du har stor eller liten hund. Kim er veldig flink til å følge opp alle og gir gode og konstruktive tilbakemeldinger som jeg har hatt kjempe god nytte av. Miljøet på kursene er også upåklagelig. Vil på det sterkeste anbefale Lydig.no til alle.

Å komme til kurs på lydig.no er veldig positivt på mange måter. Først å få masse positiv/riktig trening som jeg som hunde eier i begynnelsen trengte. Det å glede seg til å trene hunden sin og seg etter en lang arbeids dag var ikke noe problem på lydig.no. De kan jobben sin. Med Kim i spissen var to timer trening bare morro. 🙂 Etter to timer bra trening ventet kaffe og inni mellom litt kake kos. Utrolig koselig sted som jeg anbefaler på det varmeste. Alle hunder/eiere bør få mulighet til å være med på kurs hos lydig.no. Her er min anbefaling: ikke tvil meld deg på 🙂

Jeg meldte Leo og meg på til et nybegynnerkurs i agility, kun for å omgåes andre hunder nå som fjompen var blitt 1 år og begynte å teste ut hormonene sine, grei trening tenkte vi.
Jeg har aldri tenkt at hundetrening var noe for meg, men etter dette ene kurset hvor vi virkelig fikk brynet oss med en hannhund midt i puberteten ga slik trening virkelig mersmak. Et stort pluss var det jo at vi fikk god hjelp og gode råd til å håndtere og veilede Leo gjennom denne fasen slik at han kom ut av den med ca alle de 4 beina sånn passe stabilt planta på bakken. Men vi fikk også se hvor utrolig gøy det er med slik trening, og hvor stor verdi både fører og hund får ut av det.

Så det har igrunn blitt kurs på kurs hos Lydig.no Både fordi jeg synes det er gøy med slik trening, men også fordi Leo har utrolig godt av det, forsåvidt har jeg det også.
Også har vi det så morsomt når vi er der, lattern sitter virkelig løst og man blir fort en sammensveiset gjeng man føler tilhørighet til, selvom det er nye folk på mange av de forksjellige kursene vi har gått.

Og Kim, som vi har hatt som instruktør på de fleste kursene ser deg og din hund, han veileder dere avhengig av hva dere trenger. Rådene han gir er tilpasset hver enkelte fører og eier, noe som gir en trygghet, og ikke minst resultater.

Nå gleder vi oss til å ta fatt på en morsom og aktiv høst med nye kurs og treninger hos Lydig.no

Jeg har vært med på flere kurs gjennom lydig.no med Kim som trener, og dette er noe jeg virkelig kan anbefale 🙂

Her får du hjelp til å nå dine mål, enten det er hverdagslydighet eller om du har som mål å konkurrere. Du føler at du blir ivaretatt, da det er stor fokus på samspillet mellom deg og hunden din. Det jeg setter pris på er at du alltid får noen gode råd eller tips, dersom du har noen spørsmål eller utfordringer med hunden din. Kim er en dyktig kar med mye erfaring i «bagasjen». Det jeg liker med Kim er at han er direkte, ærlig og positiv.
Du får også muligheten til å ta del i et hundemiljø der du trener med andre som har samme interesse som deg. Dette er veldig hyggelig og sosialt. I pausene ventes det kaffe og noen ganger litt attåt, og da er det godt å få et pusterom for både eier og hund.

Jeg kan anbefale Lydig.no på det varmeste! Med Kim i spissen er det alltid morsomt og lærerikt å dra på kurs, uansett om du vil trene litt hverdagslydighet eller ønsker å konkurrere. Med masse erfaring fra egne hunder, har Kim en egen evne til å se løsninger på problemer og til å se hver enkelt hund og eier. Alle typer hunder (og eiere) blir tatt imot på en god og inkluderende måte. Det er fokus på hva som motiverer hver enkelt hund, slik at treningen blir morsom og lystbetont for både hund og eier. I pausen gir Kim tilbakemelding til hver enkelt kursdeltager. Det å få vite hva akkurat du og din hund er gode på eller kan trene mer på, er utrolig nyttig og motiverende! I tillegg smaker det godt med en kaffekopp og det er alltid åpent for spørsmål og diskusjoner. Jeg kan med hånda på hjertet si at kurskveldene på Lydig.no har blitt et morsomt avbrekk i en hektisk hverdag. Hundene syns også dette er kjempegøy og treningen skaper en spesiell kontakt mellom hund og eier. Jeg har lært masse her og anbefaler alle å melde seg på kurs på Lydig.no! Siri Andersen med Mira.